Me tuomme asiantuntijuuden taloyhtiöön

Avoin Isännöinti tuo asiantuntijuuden kaikenkokoisiin taloyhtiöihin kaikkialla Suomessa. Tarjoamme uudenlaista ketterämpää isännöintiä taloyhtiöille, jotka haluavat vain osan palveluista tai joustavasti hankkia isännöintipalveluja usealta palveluntuottajalta. Kokonaisvaltaisempaan ja itsenäisempään isännöintiin tarjoamme perinteistä toistaiseksi voimassa olevaa isännöintipalvelua.

Uusi ketterämpi isännöintipalvelu

Uudenlainen ketterämpi isännöintipalvelu toimii taloyhtiön kumppanina muuttuvassa maailmassa. Yhteyshenkilömme ja hallitus sopivat kulloinkin hoidettavat isännöintitehtävät ja niiden suorittamisesta raportoidaan hallitukselle jatkuvasti.

Ketterämpi isännöinti on myös taloyhtiölle kustannustehokas tapa saada asiantuntemusta. Läpinäkyvä laskutus tarkoittaa, että jokainen tehtävä on eritelty ja kaikille on selvää mistä maksetaan.

Veloitus ajankäytön mukaan hallituksen kanssa sovituista tehtävistä 83€/h + perusmaksu 25€/kk

Sovimme tehtävistä ja keräämme asiakirjat Microsoft Teams-palveluun, jossa ne ovat hallituksen käytettävissä jatkuvasti. Mikäli taloyhtiölle laaditaan kirjanpito ja tilinpäätös hallitus saa tunnukset Visma Fivaldi palveluun, josta voi seurata yhtiön ajantasaista taloushallintoa.

Miksi valita ketterämpi isännöintipalvelu?

  • hallitus voi ottaa aikalisän ja pohtia minkälaista isännöintipalvelua tarvitaan
  • hallituken ja isännöitsijän työtehtäviä voidaan joustavasti jakaa kulloinkin halutun mukaisesti
  • palveluun voi tehdä muutoksia nopeasti ja tarvittaessa siirtyä toisenlaiseen palveluun
  • soveltuu hyvin myös uudiskohteen ensimmäiseksi isännöinniksi

Perinteinen isännöintipalvelu

Kun taloyhtiö haluaa kokonaisvaltaisempaa palvelua ja jättää koko hallinnoinnin ammattilaisen hoidettavaksi, kannattaa sopia kuukausimaksuun perustuvasta isännöintipalvelusta. Taloyhtiön oma vastaava isännöitsijä hoitaa hallinnon ja tarvittaessa konsultoi hallitusta sekä osallistuu järkestettäviin kokouksiin.

Taloyhtiön hallitus saa tunnukset Visma Fivaldi palveluun, josta voi seurata yhtiön ajantasaista taloushallintoa. Yhteydenpito oman isännöitsijän ja hallituksen välillä sekä kokoukset hoidamme Microsoft Teams-palvelussa. Yhtiökokouksiin voi myös osallistua etäyhteyden kautta.

Veloitus sovitun kuukausimaksun mukaisesti alk. 230€/kk + perusmaksu 25€/kk

Annamme tarjouksen taloyhtiön isännöinnistä hallituksen haluamassa laajuudessa ja sovimme niiden suorittamisesta yleisten sopimusehtojen mukaisesti toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Miksi kannattaa valita perinteinen isännöintipalvelu?

  • oma vastaava isännöitsijä on asukkaiden ja hallituksen tavoitettavissa
  • hallitus voi keskittyä asumiseen ja isännöinti hoituu kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti
  • seuraamme kiinteistön kunnossapitoa ja huollon toimintaa säännöllisesti
  • korjaukset ja poikkeustilanteet hoidamme yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti

Tarjouspyyntö isännöinnistä

Annamme mielellämme taloyhtiöllenne tarjouksen isännöinnin asiantuntijapalveluistamme sekä kerromme lisää palveluistamme. Helpoiten saatte tarjouspyynnön täyttämällä viereisen verkkolomakkeen, jonka perusteella saamme tarvittavat tiedot taloyhtiöstänne.

Lisätietoja antamiesi tietojen käytöstä ja käsittelystä löydät rekisteri- ja tietosuojaselosteesta.