Ammatti-isännöintiä reiluin ehdoin

Avoin Isännöinti on perinteinen laajan palvelu ammatti-isännöinti, jossa taloyhtiön oma nimetty vastaava isännöitsijä koordinoi taloyhtiön hallintoa yhdessä hallituksen kanssa sekä omistajien päättäminen linjausten mukaisesti. Meidän mielestä isännöitsijä on taloyhtiön asiantuntija ja pitää aina taloyhtiön puolta, emme ole kallispalkkainen sihteeri tai nimi ilmoitustaululla, vaan toimimme taloyhtiön edunvalvojana.

Reilu isännöinti tarvitsee myös reilun hinnoittelun. Hoidamme laajasti taloyhtiön tarvitsemat isännöintipalvelut Asuinkiinteistön Isännöintitehtäväluettelon mukaisesti ja palvelu on hinnoiteltu selkästi taloyhtiön huoneistojen määrän mukaisesti. Tästä ei isännöintipalvelun hinnoittelu enää selkeämmäksi muutu.

Hallitusraportointi kertoo missä mennään

Hallituksen käytössä on Fuusorin toimittama BI raportointijärjestelmä, jossa on laaja talouden tunnuslukujen sekä budjetoinnin raportointi tarjolla. Lisäksi palvelun kautta on nähtävissä tilitapahtumat sekä ostolaskujen tiedot. Myös isännöintitehtävät ovat ajantasaisesti nähtävillä, jolloin hallitus tietää mitä kulloinkin on meneillään.

Tutustu Fuusor raportointiin

Asukaspalvelua ilman katoavia viestejä

Asukkaiden ja sidosryhmien yhteydenotot käsitellään Zendesk asiakaspalvelujärjestelmässä, jolloin kaikista yhteydenotoista jää tiedot talteen ja asukkaat saavat palvelua nopeasti. Tarvittaessa voimme ohjata suoraan yhteydenotot eteenpäin huoltoyhtiölle tai erikoislaitehuoltoihin, tällöin ongelma tai vikatilanne päästään hoitamaan nopeasti.

Hallituksen ja isännöitsijän oma tiimi

Olemme rakentaneet jokaien hallituksen kanssa tiimiympäristön johon on kerätty taloyhtiön asiakirjat, seuraavan kokouksen materiaali ja etäkokous voidaan myös järjestää samassa ympäristössä. Kaikki viestintä hallituksen ja isännöitsijän kesken on keskitetty tiimiympäristöön, jolloin hallitus saa nopeasti yhteyden isännöitsijään ja kaikki pääsevät katsomaan keskusteluja.

0
€/kk
1-30 HUONEISTOA
0
€/kk
31-60 HUONEISTOA
0
€/kk
61-90 HUONEISTOA
0
€/kk
81-120 HUONEISTOA

Mukava kun tulit tutustumaan Avoin Isännöintiin, annan mielelläni teille tarjouksen isännöintipalvelustamme jonka voit helposti jakaa muille hallituksen jäsenille. Olemme rakentaneet hinnoittelumme ennakoitavasti ja sisältäen yleisimmät asunto-osakeyhtiön tarvitsemat isännöintitehtävät, tällöin erillisveloitusten määrä on yleensä asiakkaillamme vähäinen. Suuremmat korjaushankkeet tai muut projektit sovitaan joko tapauskohtaisesti tai toteutuneen työmäärän mukaisesti.

Valitettavasti viime aikaiset uutiset ovat kertoneet isännöintialan epäillystä kartellista, joka on aiheuttanut ymmärrettävää huolta taloyhtiöiden hallituksissa isännöintipalvelun hinnoittelun osalta. Avoin Isännöinti ei ole ollut mukana hintaohjauksessa, sitä ei epäillä KKV:n kartellitutkinnassa emmekä ole Suomen Isännöintiliiton jäsen. Meillä hinnat sovitaan aina taloyhtiöiden hallitusten kanssa yhdessä, vuosittain.

Voit lähettää meille tarjouspyynnön viereisellä lomakkeella ja toimitamme sinulle sähköpostiin tarjousmateriaalin muutaman päivän kuluessa. Tarjouspyyntösi on luottamuksellinen emmekä missään vaiheessa ota yhteyttä nykyiseen isännöitsijään ilman lupaasi.